Logistiken i centrum på Postnords seminarium

by Kent Olofsson on

Inköp24 Kent Olofsson

Nomineringarna till årets Postnord Logistics Award är inne och 15 mars kommer finalisterna och den slutliga vinnaren att presenteras på Postnords huvudkontor i Solna. Prisutdelningen avslutar en halvdag fylld med seminarier.

Här kommer deltagarna bland annat få höra Annika Winsth, Chefekonom på Nordea, ge en makroekonomisk utblick om hur Sverige påverkas av de händelser som sker i omvärlden. I ett annat seminarium ska Christina Bentzel Möller, Senior Director Parts Supply&Logistics på Volvo Cars, tala om hur de ser på logistik som affärsmöjlighet istället för en kostnad.

Förra årets vinnare av Postnord Logistics Award, Apotea, är också på plats och deras vd Pär Svärdson ska berätta om hur de har byggt upp sin logistik och vilka planer de har inför framtiden.

Dagen avslutas med mingel där Postnord bjuder på dryck och snittar. Seminariet är kostnadsfritt, men det krävs en föranmälan och sista anmälningsdag är 9 mars klockan 12.00.

Inlägget Logistiken i centrum på Postnords seminarium dök först upp på Inköp24.

Written by: Kent Olofsson

Integritetsinställningscenter

Avsluta ditt konto?

Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?