Försörjningskedjan och digitaliseringen

by Kent Olofsson on

Inköp24 Kent Olofsson

13 mars har Silf föreningsårsmöte i Göteborg och då passar man också på att hålla tre seminarier efter årsmötet. Temat för seminarierna är ”Digitalisering inom supply chain och påverkan på människan”.

Först ut är Andreas Olsson, Vice President Product Strategy på Volvo Cars, som ska berätta om hur Volvo Cars arbetar med att skapa framtidens transportlösningar.

Han följs av Per Segerberg, partner på konsultfirman Qvartz. Per kommer i sitt seminarium att fokusera på hur digitaliseringen kommer att påverka inköpsorganisationen. Det handlar bland annat om viktiga omvärldstrender, hur dessa påverkar företagens supply chain och hur inköps roll behöver förändras för att möta dessa nya utmaningar.

I det sista föredraget ska Niklas Hedin, grundare och VD på Centiro, tala om digitalisering 2.0. Det handlar om hur digitaliseringen kommer att förändra affärsmodeller och försörjningskedjor i deras grundvalar.

Efter seminarierna bjuder Silf på mingeltallrik så att deltagarna får tillfälle att lära känna varandra bättre. Evenemanget är kostnadsfritt för Silf-medlemmar som även kan bjuda in en gäst utan extra kostnad.

Inlägget Försörjningskedjan och digitaliseringen dök först upp på Inköp24.

Written by: Kent Olofsson

Integritetsinställningscenter

Avsluta ditt konto?

Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?